مشاوره حقوقی رایگان - درمورد پس گرفتن حق

سلام من برادرم یک ساله عروسی کرده و چهل روزه فوت شده زنش مهریه رو اجرا گذاشته پدر منم ضامن نشده که بعد برادرم مهریه رو پرداخت کنه ایا ما با ارائه فاکتور و کارتن میتوانیم طلا و گوشی و لب تاب را پس بگیرم فاکتور طلاها به اسم پدرم بوده اما فاکتور لب تاب و کارتن به اسم برادرم ولی در خانه ما چگونه است؟؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
پدر شما در خصوص مهریه مسئولیتی ندارد در خصوص اموال باقی مانده از زوج ،زوجه از اموال مرحوم ارث میبرد.
بر اساس آنچه در قانون مدنی آمده است ، ارث زن در صورت نداشتن فرزند بیشتر است . در صورتی که مرد فوت کند در حالیکه فرزندی نداشته باشد ، ارث همسر او یک چهارم است و یک چهارم از اموال منقول و یک چهارم از قیمت اموال غیر منقول به زن تعلق می گیرد .
ماده 864 قانون مدنی در خصوص ارث زن از شوهر چنین مقرر شده است : " از جمله اشخاصی که به موجب سبب ارث می برند هریک از زوجین است که در حین فوت دیگری زنده باشند