مشاوره حقوقی رایگان - استراد وسایل منزل و محل کار

بنده در اجرای احکام محکوم به پرداخت مهریه شدم وسایل منزل و محل کار که بنده خریداری کردم زنم همه رو جمع آوری کرده آیا در اجرای احکام میتوانم درخواست استرداد وسایل با شهود بزنم وسایل محل کارم ومنزل که خریداری کردم برگردانم بعد شروع به پرداخت مهریه کنم لطفا راهنماییم کنید چکار کنم که وسایل استراد کنم بعد مهریه پرداخت کنم چون وسایل خودم خریداری کردم که خانمم همه را جمع آوری کرده به نظر شما چکار باید کرد ممنون وتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات خرید وسایل مثل فاکتور دارسد میتوانید دادخواست استرداد ان اقلام را دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست استرداد را به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد مال منقول بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اولا ابتدا اظهارنامه ارسال دارید
ثانیا دادخواست دهید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید دادخواست استرداد مطرح نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

وسایل منزل جز مستثنیات دین میباشد وسایل کار همچنین از موارد مستثنیات دین می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد را به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال و سپس دادخواست استرداد وسائل مذبور را تنظیم نمایید