مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

همسرم به عنوان جهیزیه و با یه دست خط که توش نوشته شده من این وسایل رو بخشیدم به این خانم و در غیاب من تمام وسایل رو بردند و خونه رو خالی کردند لطفا به من بگید چی باید گفت و اصلا میشه با یه نوشته تمام وسایل رو برد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند آری امکان پذیر است بنظر وصف مجرمانه ندارد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر عمل قیر قانونی در این راستا انجام نداده باشد مشکلی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخشیده باشد می تواند رجوع کند و اگر در دست او باشد نمی توانید استرداد کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اثبات این موضوع به دلیل فقدان ادله مشکل است و تنها راه سوگند است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بخشش و هبه قابل رجوع است و شما می‌توانید در این ارتباط اقدام نمائید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله.احتمال موفقیت شما در شکایت کیفری ضعیف است.