مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم دادگاه اولیه

میخواستم بدونم آیا رای "عدم پیگرد" دادگاه اولیه صادره و اعتراض به اون آیا باعث میشه که از دادگاه تجدید نظر سخت تر بشه که رای برنده و موثر گرفت ؟؟؟؟؟ و آیا اصلا تاثیر صدور این رای از دادگاه بدوی چقدر تاثیر منفی روی اعتراض و ارجاع پرونده به دادگاه تجدید نظر و اخذ رای مطلوب از اون داره؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

رای بدوی در صورت تجدید نظر توسط قاضی یا قضات تجدید نظر بررسی می شود و ادله ابرازی جدید و قدیم هر دو در تصمیم قضات نقش خواهد داشت