مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت حقوقی و کیفری هک شدن سایت

سلام. من یک سرویس سایت ساز میخوام راه اندازی کنم. سرویس من از کد های آماده سطح وب ( دقیقا از وردپرس ) استفاده میکنه و احتمال هک شدن سایت هایی که با این سرویس ساخته میشن هست. ( ممکن هست مشکل از وردپرس باشه یا ممکن هست بی دقتی های خود کاربری که از این سرویس قرار هست استفاده بکنه) آیا در صورت هک شدن سایت های که با سرویس من راه اندازی میشن، من مسئول جبران خسارت مشتریان هستم؟ اگر هک اتفاق بیفته، با توجه به این که جرم هک کیفری هست، امکانش هست یکی از کاربر ها بتونه از شخص من بابت هک سایتش شکایت کیفری کنه؟ آیا به نتیجه میرسه؟
چون میزبانی هاستینگ این سایت ها با بنده هستش، از نظر قانونی چه مواردی رو باید رعایت کنم تا محکوم به جرم و یا موارد این طوری نشم و با خیال راحت از نظر مسائل حقوقی بتونم به مشتریانم سرویس بدم؟

پاسخ ها :

محمد جواد نشاط

محمد جواد نشاط :

با سلام
در ابتدای ورود همچون بسیاری از سایت ها ، ورودکاربر را موکول به اخذ رضایت در قبال موارد اینچنینی کنید. قائدتا شما مسئول هستید به عنوان گرداننده و موسس.

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
د ست عزیزتنهامشا ره کلی برای جناب عالی این است که اگرخسارت وارده برمشتری مستقیماناشی ازتقصیرجناب عالی است پس جبران خسارت باشماخواهدبود،بدلیل محدودومختصربودن قوانین الکترونیک
می توانیدبرای اقدام اگاهانه درزمینه شغلی خودباپلیس فتا مشورت فرمایید