مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن قولنامه ماشین

سلام
صاحبخونه من یه فرد نمایشگاهی بود و بابت تخلیه اپارتمان سه فقره چک به من داد منم چون میخواستم ماشین بخرم چک‌ ها رو به خودش برگردوندم‌ و یه ماشین که به نام کسی دیگه ای بود رو ازش برداشتم وقتی برای تنظیم سند مراجعه کردم فهمید قولنامه ماشین رو گم ‌کردم از سند زدن طفره رفت حالا هم بعد 5 سال چون ماشین گرون شده میگه 30 تومن دیگه بده به نامت کنم شاهد هم دارم که ماشین رو خریدم ولی مدرکی بابت پرداخت مبلغ ندارم چون چک های خودش رو به خودش برگردوندم ایا میشه کاری کرد؟
و اینکه باید از بنگاهی شکایت کنم برای تنظیم سند یا صاحب ماشین
لازم به ذکره 5 ساله دارم بیمش میکنم خلافی میدم و معاینه فنی هر سال به اسممه
تو این چن سال شکایت نکردم چون میترسم شکایت کنم یه چیز جدیدی تو دادگاه بگه ماشین رو از دستم در بیاره

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

باید دعوای الزام به تنظیم سند رسمی علیه مالک رسمی و فروشنده مطرح کنی ، به جهت اثبات مالکیت خود به شهادت شهود و بیمه نامه ها و خلافی های واریز و برگه های جریمه و..... استناد کنید