مشاوره حقوقی رایگان - گم كردن قولنامه خودرو

سلام من قولنامه ماشين رو گم كردم بعد به يه بنده خدايی ماشينو فروختم الان م خوات سند بزنه به نام خودش من بايد چكار كنم به نظرتون صاحب قبليش هم ميگه بايد قولنامه رو بياری تا بهت وكالت بدم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام، قاعدتا باید برای مالک محرز بشه که ازطریق قانونی فروخته شده . اگر مالک اصلی خودش به شما فروخته وشماهم به نفر بعدی در اینجا مشکلی نیست یا به شما یا به خریدار وکالت میدهد ونیازی به احراز قولنامه هم نیست. ولی درغیر اینصورت باید به دادگاه مراجعه واثبات معامله رو بخواهید.(
()جوادزارعی وکیل دادگستری 09122219001)