مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن قولنامه و ندادن وکالت سند

سلام دوماه پیش یه پراید 82 از تبعه افغانستان خریدم با قولنامه دستی پول ماشین رو کامل بهش دادم قرار شد فرداش برای دادن سند و وکالت بریم بنگاهی که این اقا ماشین رو ازش خریده ولی یک هفته ای طولش داد بنگاه گفت دوتومن رو سند بدهکاره با کلی دردسر داد بنگاه داره چون صاحب سند ماشین از خوزستان بود گفت برای وکالت باید دوماهی حداکثر صبر کنید
حالا بعد دوماه بنگاه داره میگه سند رو دادم به اون افغانستانیه حالا اون گم گور شده از یه طرفم منم قولنامه رو گم کردم
باید چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
یک نسخه از مبایعه نامه باید در بنگاه معاملات خودرو بایگانی شود که میتوانید کپی برابر اصل بگیرید همچنین با تعامل از مالک رسمی که ساکن خوزستان است تقاضا نمایید از دفتر استادی واقع در خوزستان به شما وکالت جهت تنظیم سند بدهند در صورت عدم همکاری ناگزیر از طی کردن مسیر دادگاه خواهید بود.