مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن پارکینگ توسط مدیر ساختمان

با سلام. من در یک مجتمع 60 واحدی مستاجر هستم. اخیرا مدیر ساختمان عوض شده و این مدیر با توجه به این که مجتمع در حدود 20 پارکینگ اضافی دارد و متعلق به شرکت سازنده مجتمع هست، اقدام به اجاره دادن پارکینگ ها نموده و اشخاص از بیرون نیز در پارکینگ پارک می کنند. حال مطابق چه بخشی از قانون و کدام ماده میتوان از این اقدام قانونا جلوگیری کرد؟

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

تمام مشاعات متعلق مالکین است و طاهر مدیر هم برای اداره ساختمان این ملک را اجاره داده اید میتوانید با رضایت سایرین مدیر را عوض کنید