درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - کاربری ورزشی

ارادتمند ملکی تو منطقه 1 با شناخت به کاربری زمین خریداری کردیم زمین در طرح تفضیلی ثبت و تایید شده نهایی هست آیا حتی با نامه بلامانع سازمان ورزش تغییر کاربری زمین وجود دارد یا کلا منتفی هست؟

پاسخ ها

هرگونه تغییر کاربری در چارچوب طرح تفصیلی، منحصراً در صلاحیت «کمیسیون ماده ۵» قانون شورای عالی شهرسازی و معماری است. بنابراین، حتی با وجود تأییدیه سازمان ورزش، پرونده شما باید در این کمیسیون مطرح و به تصویب برسد.

سوالات مرتبط

خرید ویلا خارج از بافت از سازنده و فروش آن
سلام. دوسال پیش جهت مهاجرت به شمال آپارتمانم را فروختم و در چمستان ویلایی شهرکی از یک سازنده ویلا خریدم با قولنامه و سند شورایی که در قولنامه ذکر شد در صورت هرگونه تعرض حقیقی یا حقوقی فروشنده موظف به ...
تغییر کاربری زمین مسکونی به صنعتی
سیصد هشتاد زمین رو خریداری کردم که کاربری مسکونی داره خودم تو شغل پخش مواد غذایی هستم الان تصمیم دارم داخل زمینم سوله بسازم برای نگهداری مواد غذایی و بهداشتی که بنیاد مسکن بهم گفت حق ساخت سوله نداری ...
سند مسکونی
سلام. می توان برای زمین با کاربری کشاورزی در روستا که 4 سال است به باغ تبدیل شده سندم با کاربری مسکونی گرفت؟...
فروش زمین با ساخت بنای بدون مجوز
زمینی ساخته شده برای استفاده کارواش خریده ام و سپس فروخته ام ملک فوق در حال بهره برداری میباشد . اعمال ماده 100 از طرف شهرداری گردیده است . و باید زمین فوق تغییر کاربری داده شود و شهرداری مبلغ زیادی م...
ساخت خونه در زمین با کاربری باغ
سلام ، من زمینی به مساحت 250 متر مربع در ییلاقات تالش دارم که کاربری باغی می باشد و در محدوده طرح هادی است، یکبار پرونده من رفته برای کمیسیون استان برای تغییر کاربری که متاسفانه امور اراضی موافقت نکرد...