مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق سیم کارت

سلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز و گرامی. ممنونم برای مشاوره که به من میدهید. عرض کنم به مدت دو هفته سیم کارت شارژی خود را در سایت ... بفروش گذاشتم. تا در 19 آبان که خانمی با من تماس گرفت گفت سیم کارت را میخواهد ولی چون ده عدد سیم کارت به نام ایشان هست. دوهفته وقت گرفت تا اقدام به سند کند. من از ایشان خواستم اسم و فامیل خودشان را و ساعت خرید سیم کارت و اثر انگشت را برای من بفرستند. و ایشان در ورقی ساعت تحویل و تاریخ تحویل سیم کارت از بنده را و روز اقدام به سند و شماره کارت ملی و اثر انگشت را در ورق نوشتن و به طریق اسنپ برای من فرستادن. و من از راننده خواهش کردم که ایشان هم امضا کند که ایشان هم امضا کردن. ساعت 3 بعد ظهر سیم کارت تحویل ایشان دادم. و فردا 20 ابان ساعت 11صبح متوجه شدم که ایشان از طریق سایت ... شماره من را گذاشتن که به ایشان تحویل دادم. و کلاهبرداری کردن و مبلغ هایی از عزیزان هم میهن ما در شهرستان سمنان گرفتن. من تا مطلع شدم سریع اقدام به سوزاندن سیم کارت کردم. و رفتم ثنا برای شکایت چون ثنا نداشتم باز کردم. اما من را راهنمایی نکردن که چگونه شکایت کنم. با ایشان تماس گرفتم از شماره که از این خانم داشتم ایشان ترسید که چه جوری من در طی چند ساعت مطلع شدم خط خود را خاموش کرد. و عکس پروفایل واتساپ خودش را پاک کرد که البته من قبل اینکه ایشان پاک کند اسکرین شات گرفتن. با راننده اسنپ فرضی که متوجه شدم همکار ایشان هست تماس گرفتم ایشان کار همین خانم. انجام دادن. و من را بلاک کردن. من در اونجای که ثنا باز کردم گفتم میخوام شکایت کنم. گفتن شما ورق دارید که سیم کارت به ایشان تحویل دادید. به شما مربوط نمیشود و شما درگیر نمیشد. گفتم سیم کارت به نام من هست خودم الان سوزوندم. گفتن مشکلی نیست. حالا بزرگواران عالی قدر الهی که خداوند برای شما و عزیزان شما خوبی بخواهد لطفا مرا یاری کنید. الهی که خداوند به شما عزیزان توفیق دهد. سپاس از شما هموطن شما

پاسخ ها :

محمد آشتیانی

محمد آشتیانی :

درصورت اثبات مسئولیت کیفری ندارید
و ازطریق مکان یابی مشخص خواهد شد
نگران نباشید

زينب  اران

زينب اران :

استان :

مدیریت سایت فروش و شماره تماسی که با اون خانم ارتباط داشتید از طریق پلیس سایبری پیگیری و اگر بتونید اثبات کنید گفته‌هاتون رو قطعا موفق خواهید بود

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.
.در صورت شکایت اشخاص از گذشته از اینکه از کجا اقدام کرده باشند شما اگر به عنوان مطلع احضار شوید یا متهم متقابلا باید برگه مورد نظر و دلایل دیگری که گفتید را ارائه کنید.