مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق سیم کارت

با سلام من پارسال سیم کارتمو گم کردم دیگه پیگیر نشدم نسوزوندمش چون سرباز بودم امسال تابستون رفتم سوزوندم و یکی دیگه گرفتم تو همون شماره هفته پیش برام احضاریه اومد که تحصیل مال از نوع نامشروع داشتم بعد از رفتن به دادسرا مشخص شد شخصی از سیم کارت من تماس گرفته و کلاهبرداری کرده و 20 میلیون چک دزدی به طرف دادن بعد طرف اومد تو دادسرا گفت که من نبودم اون شخصی که ایشون باهاش معامله کرده قاضی یه نامه داد به مرکز ایرانسل که ببینه من واقعا سوزوندم سیم کارتو یا نه میخواستم بدونم جرمی شامل من میشه یا نه ؟ چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا خیر جرمی توسط شما محقق نشده البته شما باید مفقود شدن سیم کارت را اثبات نمایید و