مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام خدمت شما و همکاران عزیزتان یه سوال داشتم
بنده حدود 8سال پیش یه زمین داشتم به علت اینکه برادرم میگفت میخوام تهران یه زمین بخرم مدام زنگ میزد میگفت پول کم دارم اگه شما زمینتونو بفروشید همون متراژ زمین رو اینجا بهتون میدم که تازه قیمت زمین اینجا خیلی بیشتره اینطوری به نفع شما میشه راستش منم چونکه از چشام بیشتر بهش اعتماد داشتم بدون اینکه ازش مدرکی بگیرم زمینمو فروختم پولشو ریختم به حساب داداشم حالا بعد از این همه سال بهش میگم بیا سند زمین بزن به اسمم هیچ جوابی نمیده چند وقتی هم هست که خطشو عوض کرده خبری ندارم ازش میخوام بدونم اگه ازش شکایت کنم میتونم زمینمو پس بگیرم تنها مدرکی که دارم فیش واریزی پول هستش و اینکه شاید بتونم با اون اشخاصی وقتی میخواستم زمین بفروشم صحبت کنم به عنوان شاهد کمکم کنن اخه وقتی زمین فروختم چند نفر دیگه هم بودن و میدونستن واسه چه میخوام بفروشم برادرم زنگ میزد میگفت آقای فلانی چیکار کردین من اینجا پول لازمم راهی داره که بشه پس گرفت؟ ممنون میشم اگه کمک کنید لطفا

پاسخ ها :

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

با همون فیش دادخواست مطالبه بدین

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

شما به برادرتون پول دادید نه زمین ، بنابر این فقط می تونید مطالبه پول کنید البته قبلش براش اظهارنامه بفرستید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خیر متاسفانه با فیش بانکی نمیشه پول رو پس گرفت