مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام
بنده سال 93 از یه شخصی مغازه به صورت پیش فروش خریدم ولی نه سندی به نامم انتقال دادن و نه مغازه رو تکمیل کردن و شکایت حقوقی کردم و طرف به تاخیر تادیه محکوم شدن و چون طرف سازنده نبود انتقال سند رد شد و حکم جلبشو سال 98 گرفتم و بعد از مطلع شدن پدر ایشان برای رضایت گرفتن اومدن پیش من و گفتن که یه زمین دیگه بهت میدم و چون مغازه مشکل داره به خودمون پس بده
بهم یه زمین داد پدرش و قولنامه زمین به اسم پسرش بود با وکالتی که از طرف پسرش داشت خودش قراردادو بصورت از طرف امضا کرد و تو قرارداد ذکر شده کلیه خلف وعده به عهده پدرش میباشد و من مغازه رو دادم به خودشون و تو قرارداد به صورت معاوضه نوشته شد و تو دفترخونه بدون هیچ گونه دریافتی بابت شکایتم رضایت دادم بهشون الان تازه متوجه شدم که اون زمین هم مشکل داره و فروشنده زمین به این ها شکایت کرده برای فسخ معامله و پدر طرف میگه ربطی به من نداره میخواستی رضایت ندی
الان من میتونم شکایت کیفری باز کنم که پدر طرف برای رضایت گرفتن از من و فریب و معاوضه زمینی که هنوز بابت تعهدهایی که دادن عمل نکردن و معاملشون قطعی نشده قرارداد کردن برای من و سر من کلاه گذاشتن
اگه میشه راهنماییم کنین ممنون

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

خیر تعهداتذمالی رو پیگیر شوید