مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد بدون رضایت همسر

سلام
ببخشید ایا مرد می تواند ازدواج مجدد انجام دهد بدون
رضایت زن اول درحالی که زن اول به دلیل اختلاف
تمکین نکرده و ادعای مهریه قبل تمکین رادارد (حق حبس) ضمنا مهریه اش1361سکه می باشد و درصورت ازدواج مرد مجازات احتمالی چیست ممنون

پاسخ ها :

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

سلام نمی‌تواند به صورت رسمی ازدواج کند. اگر ازدواج کرد شما حق طلاق دارید. مجازات عدم ثبت تا یکسال حبس است

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

حق ازدواج دايم بدون رضايت موكل را ندارد اما ميتواند ازدواج موقت انجام دهد و ميتواند براي ازدواج دايم دادخواست ازدواج مجدد به دادگاه بدهد

 سیاوش  اسکندرزاد

جناب آقای سیاوش اسکندرزاد:

سلام می تواند بدون رضایت سرکار ازدواج بکند ولیکن این ازدواج بدون دستور قضایی ثبت نخواهد شد. چنانچه مرد بدون اجازه شما ازدواج بکند دو حالت دارد یا قبلا از دادگاه اجازه ازدواج مجدد /رفته و یا نگرفته که در حالت دوم شما حق طلاق پیدا می کنید ضمنا حقوق مالی شما هم محفوظ است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام خیر بصورت رسمی نمی‌تواند ازدواج کند و درصورت ازدواج حق طلاق برای زوجه ایجاد می‌شود مجازات عدم ثبت یکسال حبس میباشد