مشاوره حقوقی رایگان - وصیت وارث

سلام برادرم خانه پدر مرحوم را فروخته و میگه پدر قبل مرگش وکالت به او داده و او سند به اسم خودش زده . من از کجا و کدام مرجع ببینم سند قبل فوت پدرم به اسم خودش زده یا بعد فوت پدرم . و در وصیت پدرم سهم فرزندان از خانه مشخص شده ولی سهم من را نمیده . اگه قبل فوت بوده که هیچ کاری نمیتونم کنم ولی اگه بعدش باشه میتونم به خاطر جعل سند ازش شکایت کنم لطفا راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

به دفترخانه ای که سند زده یا به ثبت مراجعه و گواهی انحصار وراثت و کارت ملی تون رو نشون بدید و بخواهید که اطلاعات مورد نیازتون رو بدند.
میتونید به دفترخونه نزدیکتون برید و بخواهید سند مشاع بر اساس سهم الارث به نامتون بزنه.
او از ثبت استعلام میکنه و وضعیت ثلتی رو به شمامیگه.

مریم میرشکاران

مریم میرشکاران :

استان :

وکالت به فوت باطل می گردد
چنانچه قبل از فوت وکالت تام
داده اند و وکیل در حدود اختیارات عمل نموده باشد قرارداد صحیح می باشد