مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت اتومبیل سواری

باسلام.بنده حدود سه ماه پیش اتومبیلمو به یکی از اشناهام بصورت امانت بمدت یک روز دادم که اگر پسند کرد ازم بخره بدون اینکه مدرکی رد و بدل کنیم. بعد ازگذشت سه ماه ماشینو پس نداده ک هیچ طلب سه میلیون تومان باج هم کرده. بنده شکایتی مبنی بر خیانت در امانت کردم از ایشان یکماه پیش.اما متاسفانه قاضی پرونده حتی دستور توقیف اتومبیل رو هم نداده است و همیشه با لحن بد و سرصدا بنده رو بیرون میکنن از اتاقشون. من چکارکنم؟نه پولی دارم که وکیل بگیرم نه پارتی دارم که قاضی حداقل به حرفم گوش کنه. اشنام که ماشینو برده کلاهبرداره چندین شاکیه دیگه داره اما اینطور که معلومه پارتی داره و قاضی هواشو داره. لطفا راهنمایی کنید برای گرفتن حقم چکارکنم؟ ممنون

پاسخ ها :

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

با سلام. با این شرایط شکایت خود را مسترد نمایید. مجددا شکایت را مطرح کنید که انشالله در شعبه دیگری رسیدگی شود. ضمنا حضور وکیل میتواند کمک کند.