مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت ماشین

سلام بنده پژو داشتم رفتم بنگاه پیکان وانت بخرم که باپژومعاوضه کنم وانتوبردم نشون بدم به نقاش ومکانیک وبرگشتم گفتم ماشین گیربکسش ایرادداره ونمیخام یدفه دیدم ماشینم نیست گفتم ماشینم کو گفتن قولنامه کردیم رفت داشتم دیوونه می شدم که بنگاهی که 3نفربودن یکیشون ماشینوبرده بودخونه بعدگفتن بعدازظهربیاتابگم بیاره ماشینتوولی بادخسارتشوبدی کلی برنامه چیدن که ماشینمو ندن حدود8روزمن التماس میکردم دیگه مجبورشدم تهدیدکنم که پلیس الان میاد ترسیدن یکیشون گفت فرداصبح بیاببر،صبح که رفتم ماشینم دربنگاه بودولی کسی نبود ماشینم نابودشده بود باخاک یکی بود ضربه شدیدازعقب خورده بود 2تاازشمع هابازشده بودتاهنگام رانندگی روغن بپاشه بیرون وجام کنه حدود39میلیون زیرقیمت دادم حالا میخام تقاص کارشونو پس بدن چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر قرارداد نداشتید می توانید تحت فروش مال غیر شکایت نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.