مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کار

سلام و عرض ادب و احترام
در حادثه کار ساعد دستم دچار پارگی عمیق تا استخوان که شمال قطع شدن هر 5تاندون انگشتان و عصب دستم شد که پزشک معالج 20 درصد از کار افتادگی در نظر گرفتند بعد از مراجعه به بیمه مدنی پارسیان که از طرف شرکت معرفی شده بود برای من 8میلیون دیه در نظر گرفته اند و این در حالی هست که قادر به هیچ کاری با دست آسیب دیده نیستم عاجزانه راهنمایی ام بفرمایید الان چه کاری باید انجام بدهم آینده و زندگی ام بخطر افتاده است، آیا دیه اینقدر کم درست محاسبه شده است ؟عاجزانه ازتون درخواست کمک دارم الان 7ماه با کرایه خونه و زن و زندگی بیکار شده ام بعد از خدا امید به راهنمایی شماست

پاسخ ها :

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

سلام آیا شکایت مطرح کردید . دادنامه صادره شده است. قطعا دیه بسیار بیشتر است .

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما دادخواست مطالبه ديه وارش از جايي كه مشغول كار بوده ايد و صاحبكارتان به انضمام خسارات مازاد ديه اعم از هزينه پزشكي و ازكارافتادگي و غيره به دادگاه تقديم نماييد