مشاوره حقوقی رایگان - حادثه ناشی از کار

باسلام و درود برشما عزیزان وعرض خسته نباشید.
من در شرکت ریلی کار میکردم.ک کار اونجا واقعا سنگین بود و کار 3نفره رو از یک شخص میکشیدند! ومن سال 94 بخاطر کار سنگین فتخم ترکید و رفتم عمل کردم و هنوز جاش هست و فرم حادثه تکمیل کردم وشرکت هم قبول کرد.وبعد گذشت 5سال یعنی سال 99 بخاطر فشار بالای کار دیسک کمرم زد بیرون و وااااقعا درد میکشم.و باز فرم حادثه کمیل کردم. و تمام اینا تو کار شده و همکارامم شاهدن و حتی سرپرست. و متاسفانه منو تاریخ 5/ 1400 اخراج کردن. خواستم بدونم ایا پارگی فتخ و دیسک کمر رو میشه شکایت کرد؟ ممنونم?

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید رابطه ی سببیت و مقصر حادثه و عدم رعایت ایمنی کار اثبات گردد ، شکایت کنید پرونده به بازرس اداره کار ارجاع میشود