مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو فروخته شده

سلام، وقت بخیر. بنده یک خودرو را در تاریخ 03/27 معامله کردم با یک فرد غریبه و به صورت کاملا شفاف و در تاریخ 04/17 مشخص شد که خودروی بنده توقیف هست و خریدار موفق به تعویض پلاک نگردید. قبل از تاریخ معامله 03/27 بنده هیچ ابلاغیه ای در مورد مهریه یا توقیف ماشین نداشتم. به جز یک مورد ابلاغیه در مورد نفقه که پرداخت میکنم و پرونده اش مختومه هست و در تاریخ 17٫04 بنده با تماس خریدار متوجه شدم که خودرو توقیف هست و در ابلاغیه 04٫17، تاریخ تشکیل پرونده 03/17 بوده اما بنده هیچ اطلاعی در این باره نداشتم و هیچ گونه ابلاغیه ای برای من نیومده. لذا بعد از آن در تاریخ 07٫28 بنده به دادسرای عمومی انقلاب احضار شدم برای ادای توضیح. ممنون میشم بفرمایید آیا بنده مرتکب فرار از دین شدم یا خیر؟ در این صورت راه حل پیشنهادی شما بزرگواران چیست؟ سپاس

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

طبق رای وحدت رویه اخیر انتقال مال قبل از محکومیت قطعی جرم نیست