مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو فروخته شده به دلیل مهریه

با سلام و احترام.
همسرم مهریه رو از طریق اجرای ثبت به اجرا گذاشته است. (در تاریخ 99/12/19) متاسفانه بنده توانایی پرداخت مهریه رو ندارم. من 15 روز قبل درخواست اجرائیه مهریه توسط همسرم اقدام به فروش خودرو پراید کردم (در دفتر اسناد رسمی) (99/12/4) و پول آن را بابت خرید لوازم زندگی خرج کردم.
خریدار خودرو به دلیل سهل انگاری و نیز بسته بودن مراکز تعویض پلاک(کرونا)، پلاک خودرو را تعویض نمی کند. به تازگی (00/03/02) خریدار خودرو با من تماس گرفته و گفته پلاک خودرو بابت مهریه توقیف شده است.
1. آیا من باید من اقدامی بابت رفع توقیف پلاک خودرو انجام بدهم؟
2. آیا با توجه به این که من خودرو را قبل درخواست مهریه در دفتر اسناد رسمی فروختم، فرار از دین انجام دادم؟ آیا دادگاه پول فروش خودرو را از من میخواهد یا چون برای خرید اثاث البیت خرج کردم دیگر بابت فروش خودرو از من چیزی نمیگیرد؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
باید دید از کدام مرجع حسب مورد دادگاه با اجرای ثبت خودرو توقیف شده است که احتمالا از طریق اداره ثبت اقدام شده خریدار بایستی به این موضوع اعتراض و مالکیت خود را اثبات کند.بنظر نمی رسد مصداق فرار از دین باشد.