درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور بدون مدارک

سلام بنده روز جمعه در خیابان آزادی در حال دور زدن بودم و چراغ بنده سبز بودیک موتور که چراغ او قرمز بود با سرعت اومد و با من تصادف کرد کروکی دارم و او مقصر شناخته شده دو در سمت شاگرد خودرو من آسیب دیده ولی راننده نه گواهینامه داشت نه بیمه الان مراحل قانونی برای هزینه افت قیمت خودرو و هزینه تعمیر خودرو رو چجوری باید پیگیری کنم ؟

پاسخ ها

با کروکی و مقصر بودن موتور، اول از بیمه بدنه خودت خسارت تعمیر را بگیر (اگر داری)، بعد برای افت قیمت و باقی خسارت‌ها باید علیه راننده مقصر (و در صورت لزوم مالک موتور) دادخواست حقوقی بدهی و از طریق کارشناس دادگستری مطالبه کنی چون بیمه ندارد.

 

باید دادخواست مطالبه بدهید

 با سلام در این خصوص شما باید شکایت بکنید مطالبه خسارت تعمیر و افت قیمت و سایر موارد را دریافت کنید 

برای دریافت خسارت، ابتدا دادخواست «مطالبه خسارت افت قیمت و تعمیرات» را از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه راننده مقصر ثبت کنید تا با استناد به کروکی، حکم محکومیت او صادر و پس از قطعی شدن، درخواست صدور اجراییه و توقیف اموالش را ارائه دهید.

اگر حادثه تحت پوشش بیمه شخص ثالث باشد، اصل بر این است که خسارت بدنی (از جمله دیه و در مواردی هزینه‌های درمان مطابق مقررات و شرایط بیمه) جبران شود. اگر بیمه از پرداخت هزینه‌های درمان خودداری کرده، می‌توانید با دریافت پاسخ کتبی، از طریق واحد رسیدگی به شکایات بیمه، سپس نهاد ناظر یا در صورت لزوم مراجع قضایی، موضوع را پیگیری کنید.

 

سلام از دفتر خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت کنید

با داشتن کروکی و مدارک دیگه، باید دادخواستی تنظیم کنید و در اون، هم هزینه تعمیرات و هم افت قیمت خودرو رو مطالبه کنید.

برای تعیین دقیق افت قیمت، احتمالاً باید از کارشناسِ رسمیِ دادگستری کمک بگیرید.چون موتورسوار بیمه نداشته، دریافت خسارت ممکنه کمی طولانی‌تر بشه و از اموال شخصی اون فرد پرداخت بشه.

با توجه به اینکه کروکی دارید و مقصر موتورسوار اعلام شده، شما می‌توانید هزینه تعمیر و افت قیمت را از او مطالبه کنید. اگر بیمه بدنه دارید، خسارت را از بیمه خودتان بگیرید و بیمه بعداً از مقصر رجوع می‌کند. در غیر این صورت باید دادخواست «مطالبه خسارت و افت قیمت خودرو» بر اساس قانون مسئولیت مدنی بدهید. نداشتن گواهینامه و بیمه مانع مسئولیت او نیست 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص