مشاوره حقوقی رایگان - درگیری فیزیکی

سلام دو روز پیش پدرم با همسایه بحثشون شد دعوا داشت می خوابید اما همسر همسایه با فحاشی به پدرم و تحریک کردن شوهرش با پدرم درگیر شدن بنده به عنوان جدا کننده جلو رفتن اما ناخواسته با ضربات پی دردر پی مشت مواجه شدم و امدم از خود دفاع کنم چند ضربه به همسایه وارد کردم بعد جدامون کردن بعد همسایه پدر پیرم را با دست داشت خفه میکرد بنده لحظه ای عصبی شدم رفتم خانه چاقو رو برداشتم اما امدم خارج شم مادرم چندین همسایه دیگر گرفتنم و چاقو را در خانه در قسمت پذیرایی گرفتن و مادرم با چندین ضربه سیلی ارامم کرد حکم قضایی چیست اخه همسایه شکایت کرده و توهمت چون بنده چندین ضربه به سر همسر زدم و من و پدرم همسایه را زدیم و اون هیچ کاری نکرده حکم قضایی چیست لطفا راهنمایی کنید چون هم شکایت کرده و هم پزشک قانونی رفته و چندین بارم تهدیدمان کرده اما ما واکنش نشان ندادیم.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
هر اقدامی که از سوی شما انجام شده که منجر به توهین و صرب و جرح عمدی باشد با اثبات ابن موصوع توسط همسایه و مدارک پزشکی قانونی و شهود قابل اثبات می باشد که دیه دارد و ممکن است ب حبس منتهی گردد

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام چنانچه شکستگی نداشته باشد شما فقط محکوم به پرداخت دیه خواهید شد. منظور شما از تهمت چیست.
پیشنهاد میگردد شما نیز شکایت توهین و فحاشی علیه همسایه و همسرش مطرح نمایید