مشاوره حقوقی رایگان - قدمت کاغذ

با سلام. در یک دعوای حقوقی، طرفی سند ادعایی عادی دست نویس به لحاظ قدمت از دهه 60 ارائه داده است. طرف خوانده خواستار این می باشد که جنس کاغذ مربوط به دهه 80 می باشد و خواستار استعلام برگه کاغذ از ارشاد می باشد. به نظر شما آیا امکان چنین استعلامی از ارشاد می باشد؟

پاسخ ها :

استعلام قدمت کاغذ قدمت کاغذ دستنویس قدمت کاغذ کاغذ دستنویس سند دستنویس