مشاوره حقوقی رایگان - کاغذ دستنویس بین دو شریک

سلام وقت بخیر من و دوستم قصد خرید یک ملک به صورت قولنامه ای را داریم اگر قولنامه بنام ایشان ثبت بشه و ما یک کاغذ دست نویس بین خودمون بنویسیم مبنی بر شراکت در زمین ایا کاغذ اعتبار حقوقی داره،؟ خیلی ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام معتبر است ولی اینکه چطور تنظیم شود ملاک است نه صرف برگه دست نویس

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

درود.
توافقات بین طرفین قابل استناد می‌باشد اما قطعا بهتر است که قولنامه به نام هر دو نفر باشد.
با این تفاسیر باید توجه نمود که از چه لغات و افعالی در توافق‌نامه استفاده می‌شود.