مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

سلام. بنده قصد خرید قطعه زمین سند داری در کرج را دارم.چه چیزهایی باید چک شود و چه استعلام هایی مورد نیاز است ؟

پاسخ ها :

علیرضا  جاهدجاه

جناب آقای علیرضا جاهدجاه:

با سلام
اصالت سند در رهن نبودن عدم وجود معامله قبلی در خصوص زمین مورد معامله استعلامات لازم از ارگانهای شهر داری منابع طبیعی زمین شهری اگر زمین مورد نظر وقف باشد از اداره اوقاف یا موقوفه خاص ان ملک و مطالعه دقیق بندها و شرایط قرداد بیع زمین قبل از امضا ان نحوه چگونگی پرداخت مبیع و تنظیم سند و خیارات قانونی

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

براي خريد ملك بايد از همسايگان ان ملك تحقيق كنيد و استعلامات قانوني را خود دفتر اسناد رسمي ميگيرد و بجاي قولنامه در بنگاه قولنامه خود را در دفتر اسناد رسمي انجام داده و مبلغ كمتري نسبت به كميسيون بنگاه املاك اخذ ميشود