مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک اوقافی بابت مهریه

با سلام
من زنم زمین اوقافی من و بابت مهریه توقیف کرده و اکنون با وجود اینکه الان حدود یک سال و نیم از توقیف میگذره ولی اداره اوقاف با برگزاری مزایده موافقت نکرده و نامه ای به محل کارم بابت پرداخت اقساطی مهریه ارسال شده

ادراه ثبت میگه این زمین فقط توقیف شده و من حق فروش ندارم شاید سالها توی همین حالت باقی باشه هرگز مزایده ای برگزار نشه
خواستم از شما وکلای محترم بپرسم ایا امکان طرح دعوا از طریق اداره ثبت یا از طریق دادگاه بابت رفع توقیف زمین اوقافی من وجود داره یا نه ؟
ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
بر اساس قانن فروش ملک وقفی تنها زمانی جایز است که ملک دارای خسارت عدیده بوده ورفع آن به طریق دیگر میسرنباشد
شما می توانید با مراجعه به دادگاه و ادعای اعسار و تثبیت اقساط ماهانه نسبت به رفع توقیف ملک اقدام نمایید.
با اعلام و تایید دادگاه دیگرمحلی برای توقیف ملک نمی ماند.

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

لطفا با شفافيت بيشتر سوال خود را مطرح نماييد