مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم از ملک مشاع

با سلام. بنده دو دانگ یک آپارتمان را دارم. شریک بنده حاضر به خرید سهم من نیست و من به پول آن نیاز دارم. از ابتدای خرید این آپارتمان توسط خودم و شریکم، متصرف ایشان بوده و در آن ساکن است. شریک بنده مادری دارد که با نام برده در همان آپارتمان زندگی می کنند. برای خلع ید و به تبع آن دادخواست فروش اقدام کرده ام ولی تازه متوجه شدم که شریکم مالکیت منافع سهم خود را دو سال پیش به مدت 10 سال به مادرش در دفترخانه واگذار کرده است.
آیا این موضوع در فروش و قیمت آپارتمان مذکور در مزایده تاثیر دارد؟ بعد از خرید آپارتمان توسط شخص ثالث آیا مادر شریک بنده می تواند مانع تصرف خریدار شود و مشکل ایجاد کند؟

پاسخ ها :

قبدیان             امیر

قبدیان امیر :

سلام ١- میتوانید درخواست فروش مال مشاع را بدهید٢- مالکیت منافع چون به رضایت شما جهت تصرف نیاز دارد امکان تصرف را ندارد٣- واگذاری مالکیت منافع تاثیر چندانی در قیمت گذاری ندارد 4- مادر شریک پس از حکم به فروش مال مشاع نمی‌تواند مانع تصرف خریدار جدید بشود