مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه متوفی

متوفی صاحب نسق در زمان حیات قسمتی از اراضی زراعی خود را طی فروشنامه های عادی جداگانه به وراث واگذار نموده . دو نفر از فرزندان متوفی با داشتن دو فقره فروشنامه که 5000 متر مربع اراضی زراعی بوده در خصوص بقیه اراضی و املاک طی دادخواست تقسیم ماترک متوفی بعنوان خواهان ها در دادگاه حقوقی اقامه دعوا نموده و بقیه وراث (خواندگان) اظهار تردید و انکار اثرانگشت ذیل فروشنامه های مورث را داشتند. دادگاه حقوقی به کارشناس منتخب خط و امضاء ارجاع سرانجام اصالت فروشنامه های عادی خواهان ها تایید و خواندگان در موعد مقرر بدان اعتراض ننموده و جعل فروشنامه ها را خواستار نگردیده اند و دادگاه حقوقی پس از انجام مراحل قانونی در سال 91 حکم به فروش بقیه اراضی و املاک باقی مانده مورث صادر و به لحاظ عدم اعتراض حکم قطعیت یافته و به مرحله اجرا رسیده است.
سوال اینجاست که در سال 91 انکار و تردید فروشنامه ها را نموده اما موفق نشده اند و اصالت فروشنامه های عادی خواهان ها تایید و حکم صادر و قطعیت یافته است. خواندگان بعد از گذشت 8 سال در سال 99 در خصوص همان دو فقره فروشنامه های عادی خواهان ها بعد از قطعیت حکم دادگاه حقوقی اقامه دعوی کیفری بعنوان فروشنامه های جعلی مطرح نموده اند آیا شکایت خواندگان در این مرحله وجاهت قانونی دارد .لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام بله اگرمدارک واسنادی کشف کرده باشند
که فروشنامه هاجعلی است

امکان ابطال مدارک شما وبی اثرشدن حکم دادگاه حقوقی وجود دارد