مشاوره حقوقی رایگان - صورت جلسه دادگاه - وصیت

با عرض سلام و احترام
بنده پدرم زودتر از پدربزرگ مرحوم شدند ولی پدربزرگ به ورثه شفاها گفتند که سهم پدر به ما برسد .
سال قبل برای تقسیم ترکه به دادگاه مراجعه کردیم و قاضی موضوع وصیت شفاهی را از ورثه تک به تک سوال کرد و همگی تصدیق نموده و در صورت جلسه نوشته شد و به امضا قاضی و تمام ورثه رسید .(آیا این تصدیق صحت وصیت قابل برگشت هست از طرف ورثه ؟ و اینکه پرونده به علت تفاهم وراث مختومه شد. ایا با اینکه پرونده مختومه شد این صورت جلسه قدرت اجرایی دارد ؟ ببخشید طولانی شد ...

پاسخ ها :

وصیت به ارث بردن وصیت ارث قوانین وصیت