مشاوره حقوقی رایگان - گواهی سرپرست خانوار

با سلام. من 52 ساله هستم. مجرد و كارمند بيمارستان هستم. تا الان با استشهاد محلي از اين قانون استفاده ميكردم. مادرم به علت كهولت سن و بيماري قادر به انجام كارهاي خود نمي باشد و من و مادرم تنها زندگي مي كنيم. چطوري ميتوانم گواهي سرپرستي از دادگاه تهيه كنم ( برای استفاده از قانون کاهش ساعت کاری) ؟ در ضمن من نمي خواهم گواهي قيموميت بگيرم. آيا ارگان ديگري هم هست؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام باتوجه به موضوع خواسته شما میتوانید گواهی تحت تکفل بودند مادرتان از دادگاه أخذ نمایید همچنین ادارات مرتبطی جهت مساعدت شما وجود دارد که در صورت صلاحدید تماس بگیرید که بیشتر و مفصلتر راهنمایی نمایم.