مشاوره حقوقی رایگان - گواهی سرپرست خانوار

من دختری مجرد و 46ساله و کارمند هستم و پدرم فوت کرده و خواهر و برادرام نیز ازدواج کرده و با مادر 67 ساله زندگی می کنم ‌و مخارج زندگی با من هست چون ایشون شاغل نبوده و همچنین تحت پوشش بیمه ای خودم می باشد. ایا من بعنوان سرپرست خانوار محسوب می شوم. اگر سرپرست خانوار محسوب می شوم چه مدرکی به اداره ارائه نمایم که بتوان از کاهش ساعت کاری بانوان شاغل استفاده کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام.بله بایستی مدارک هویتی خود و مادرتون را به همراه استشهادیه که به امضا و تایید نیروی انتظامی یا شورا یاری ومعتمدین رسیده ارائه کنید