مشاوره حقوقی رایگان - کاهش ساعت کاری بانوان

سلام.
بنده 37 سال دارم. کارمند رسمی آزمایشی هستم. مطلقه، بدون فرزند و به صورت مستقل زندگی میکنم. آیا خانم مطلقه و بدون فرزند از نظر دادگستری، سرپرست خانوار شناخته می شود؟ که بتواند از کاهش ساعت کاری بانوان دارای شرايط خاص استفاده نماید؟ درخواست به امور اداری دادم میگه طلاق نامه کافی نیست باید نامه از دادگاه بیاری. دادگاه میگه ما چنین نامه ی به هیچ کس نمیدیم. لطفا راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
مشمول می شوید
نیازی به حکم نیست
در فرض امتناع دستگاه متبوع، می توانید در مرجع صالح اقدام نمایید

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید