مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمربگیران

سلام وقتتون بخیر من و مادرم حقوق مستمری پدرمو میگیریم میخواستم ببینم اگه من شاغل بشم و بیمه ام رد کنم حقوقم قطع میشه؟؟؟ اگه بشه به حقوق مادرم اضافه میشه یا کامل قطع میشه؟؟؟

پاسخ ها :

قطع مستمری پدر در صورت بیمه شدن قطع مستمری در صورت شاغل شدن قطع مستمری دختر از پدر قطع مستمری حقوق مستمری پدر به دختر مستمری زن از شوهر مستمری بازماندگان مستمری