مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام و احترام.
جهیزیه همسرم در حد یک وانت پیکان بود و سیاهه هم ندارد، تقریبا کل لوازم منزل یا جهاز من است یا طی ده سال زندگی مشترک خودم خریده ام. اکنون قصد طلاق داریم و همسرم قصد گرفتن جهیزیه را دارد و تهدید میکند که از فامیلم استشهاد جمع میکنم و کل لوازم را میبرم (تا خانه و شهر پدری اش 1000 کیلومتر راه است). من چه کاری میتوانم انجام دهم؟ آیا من هم میتوانم استشهاد جمع کنم و جلوی بردن اثاثیه خودم را بگیرم چون مسیر دور است؟ فقط فاکتور چند قلم از اثاثیه را دارم. آیا میتوانم قفل در را عوض کنم تا فقط در حضور خودم بتوانند اثاثیه را ببرند؟ آیا میتوانم اثاثیه ام را از منزل خارج کنم و بجای آنها اثاثیه ارزان قیمت بگذارم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام. شما صرفا میتوانید اعتراض خود را نسبت به لوازمی که فاکتور دارید یا شاهد در خصوص خرید آنها دارید به شورای حل اختلاف اعلام کنید تا مورد رسیدگی قرار بگیرد