مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه و اقلام مربوط به زوج

سلام همسرم حدود 7 ماه میباشد که منزل را ترک نموده است و بنده حکم الزام به تمکین ایشان را گرفتم ولی ایشان حاضر به برگشت به خانه نشدند .
حال ایشان در نبود بنده جهیزیه خود را جمع کرده و از منزل خارج نموده است . 5 قلم از وسایلی که بنده در ابتدای زندگی خریده ام (یخچال،لباسشویی،تلویزیون،فرش و سرویس چوب) را نیز با خود برده است که فاکتور خرید و پرفراژ تراکنش همه آن ها را دارم .
این 5 قلم را ایشان در دفتر بله برون و در لیست سیاهه جهیزیه قید نموده است و بنده و شاهدین آن را امضا کرده ایم .
البته بنده اطلاع نداشتم که ایشان این 5 قلم را در لیست سیاهه قید نموده اند و متاسفانه نخوانده آن را امضا کردم.
حال بنده میتوانم درخواست استرداد وسایلی که خودم خریده ام را داشته باشم یا خیر ؟ آیا این وسایل به بنده تعلق میگیرد ؟ فاکتور معتبر و پرفراژ مربوط به خرید همه را دارم .
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر چون در لیست سیاهه هستند و شما قبول کردید به عنوان جهیزیه خریداری نمایید اما حالا دادخواست استرداد بدهید شاید قبول گردند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست استرداد اقامه نمایید و با تنظیم لایحه دفاعیه دفاع نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال نیست بلکه یک پرونده کامل است که باید تک تک ابعاد آن را سنجیده و بررسی کرد و سپس به نظر قطعی رسید