مشاوره حقوقی رایگان - پولشویی

با سلام. اگر شخصی ملکی را به قیمت 450 میلیون تومان از شخصی خریداری کند و مبالغ را به صورت وجه نقد و خرد خرد گاهی 60 میلیون، گاهی 30 میلیون و هر بار با اقرارنامه از فروشنده و گرفتن سر رسید، مبالغ اقساط پرداخت میکردن.
آیا خریدار مشکوک به پولشویی است؟
سوال دوم.
همین شخص در دادگاه حقوقی از فروشنده به اتهام کلاهبرداری شکایت کرده. اما قاضی دادگاه حقوقی بدون حضور خوانده خواهان رو مشکوک به پولشویی دانسته و قرار رد دعوا صادر می کند.
آیا دادگاه حقوقی صلاحیت داره که بگه خواهان مشکوک به پولشویی و در غیاب خوانده رد دعوا صادر کنه؟
باتشکر.

پاسخ ها :

پولشویی در معامله ملک پولشویی در معاملات اتهام پولشویی اتهام کلاهبرداری صلاحیت دادگاه حقوقی قوانین پولشویی پولشویی کلاهبرداری خرید و فروش ملک