درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - برای همسرم پیامک از پلیس امده

با سلام ببخشید من ی پیامکی برای همسرم اومده از پلیس اما ایشون حذف کرده بودن جدی نگرفته بودن و قراره شنبه برن ببینن چ خبره اما من نگرانم می‌خوام بدونم بابت چی هستش آیا کاری کردن همسرم چون گفتن نمی‌دونن برای چی اومده شهروند گرامی اقایxxxx لطفا جهت پیگیری و تکمیل پرونده از تاریخ 1404/04/04 حداکثر ظرف مدت 24 ساعت همراه با مدارک و مستندات مرتبط به کلانتری دادگستری محمودآباد(اجرائیات) شهرستان محمود آباد مراجعه نمایید. پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی استان مازندران میشه راهنمایی کنید چرا اجراییات باید بره؟

پاسخ ها

باید مراجعه نمایید تا از کم و کیف موضوع مطلع شوید

سلام مراجعه نمایید

سلام به هر صورت، پرونده‌‌ای برای همسرتان تشکیل شده است و تا زمانی که مراجعه به پلیس ننمایند، موضوع پرونده معلوم نخواهد شد.

بادرود، پرسشگر ارجمند،

در خصوص مرقومه ارسالی، استنباط دلالت امر مطروحه مستلزم مداقه در سیاق عبارات مندرج در پیامک واصله می باشد نخست، اقتضای اصول دادرسی عادلانه، تفهیم اتهام و استماع دفاعیات متهم قبل از هرگونه اقدام قضایی است ثانیا، حضور مخاطب در کلانتری دادگستری محمودآباد، جهت پیگیری و تکمیل پرونده، ظاهراً ناظر بر ضرورت ارائه توضیحات و مدارک مثبته در قبال اتهام یا ادعایی است که علیه مشارالیه مطرح شده است ثالثا، توصیه می گردد ضمن حضور به موقع در مرجع انتظامی مذکور، نسبت به ارائه مستندات و دفاعیات لازم اقدام نموده و از هرگونه اهمال و مسامحه در این خصوص اجتناب ورزید و با یک وکیل همراه شوید.

نیاز به بررسی دارد

با سلام 

حضورا از طریق کلانتری مربوطه موضوع را پیگیری کنید 

باید حضوری بروند و بپرسند موضوع چیست

درود بر شما.باید حضورا به کلانتری مربوطه مراجعه و پیگیری نمایید.

توصیه می گردد به حضور بموقع در مرجع انتظامی مذکور و نسبت به ارائه مستندات و دفاعیات لازم اقدام گردد

خیر مشکلی نیست

سلام  باید  حضورا  مراجعه  شود تا علت مشخص  گردد  

به نظر می‌رسد ایشان در پرونده شاکی باشد و جهت تکمیل فرایند رسیدگی احضار شده است

سوالات مرتبط

وکلای متخصص