مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت در ناجا

از مرداد ماه سال 96 بعلت فرار بیش از شش ماه دادسرا رفتم و جریمه نقدی دادم . چون قریب به 17 سال خدمت داشتم . به خانواده ام معادل سه پنجم حقوق بازنشستگی تعلق گرفت . با توجه به اینکه پرونده اتهامی ندارم و 32 فقره تشویق کشفیات مشروب و مواد مخدر دارم و پست های مدیریتی معاونت و فرماندهی و جانشینی داشتم و از اخراج تا الان سه سال گذشته آیا میتونم مجددا به ناجا برگردم . و اگر مثبت هست چه کاری انجام بدم تا دوباره جذب کارم بشم .

پاسخ ها :

بازگشت به خدمت ناجا پس از فرار از خدمت اعاده به خدمت ناجا بازگشت به خدمت ناجا