با سلام اگر محجور نباشد می تواند درخواست رفع حجر مطرح کند توجه داشته باشید توضیحات شما واضح نیست و شما می توانید از طریق شعبه سرپرستی دادسرا موضوع را پیگیری کنید.
بله باید رفع محدودیت بگیرید تا امورات را خود ایشان انجام دهند
بادرود،پرسشگر ارجمند، رفع محجوریت امری است که بر مبنای تشخیص عدم تمکین به عقل و تشخیص و ادراک صحیح امور، و ناتوانی در اداره امور شخصی صورت می پذیرد. این امر، در راستای حمایت از اشخاص فاقد اهلیت در اداره امور خود، و حفظ حقوق و منافع آنان، پیش بینی شده است. ثانیا، ارائه گواهی پزشکی قانونی مبنی بر عدم سلامت عقل یا تشخیص ناتوانی در اداره امور، مهم ترین رکن در این فرایند است. این گواهی، با بررسی دقیق وضعیت جسمی و روانی فرد و با تکیه بر معیار های حقوقی و پزشکی، صادر می شود. و ثالثا، دادگاه صالح، با بررسی مجموعه مدارک و شواهد، و با استماع اظهارات خواسته و سایر اشخاص مرتبط، در مورد صدور حکم رفع محجوریت تصمیم گیری خواهد کرد. ارزیابی دقیق شرایط فرد، با توجه به تغییرات احتمالی وضعیت وی، امری ضروری است. مطابق با قوانین جاری کشور، رفع محجوریت، چنانچه با تحولات وضعیت فرد، موجب تغییر در وضعیت وی شود، قابل ابطال یا تغییر است. آنچه پاسخ گفتم، در حد کلیات بود،تحلیل دقیق موضوع شما مستلزم گفتگوی طرفینی است، بنابراین شما را از مشاوره(تلفنی و حضوری) با یک وکیل متخصص بی نیاز نمی کند، دقت کنید،دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست.
بلی
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.