مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق بعد از طلاق

سلام من دو ساله رسما از همسرم جدا شدم و حدود ۱ سال پیش از من خواست برگردم و‌من بهمراه دخترم برگشتم ولی بعد از ۱ هفته پشیمون شد و من تا ۳ ماه هی تحمل کردم گفتم شاید درست بشه بعد امتحان دخترم و فوت مادر ایشون وغیره من رو نگه داشت ولی از زمستون قرار به جدای گذاشته شد الان ۱ ساله من بدون هیچ صیغه و... تو خونه این اقا هستم و قراره حق و حقوق منو بده که‌هنوز نداده میخام بدونم از نظر قانونی من میتونم حقمو بگیرم یا به من هیچی تعلق نمیگیره حق و‌حقوق من توی طلاقنامه قید شده که یک مبلغ چک 80میلیون تومانی به من داده. حال باید چه اقدامی کنم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

چون عقد و ازدواجی در برگشت وجود نداشته است حقوقی تعلق نمی گیرد و فقط حق و حقوقی که در طلاقنامه قید شده است را می توان مطالبه کرد.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

نسبت به مطتلبه حقوقی که در طلاق نامه قید گردیده اقدام کنید