خیر
با سلام طلاق به این علت بعید به نظر میرسد
بادرود، پرسشگر ارجمند، در ارتباط با تأخیر در پرداخت نفقه، آثار حقوقی مترتب، قابل بررسی است. نخست، تأخیر در پرداخت نفقه زوجه، اگرچه تخلف از حکم دادگاه محسوب میگردد، لکن مادامی که این تأخیر به حد عسر و حرج زوجه نرسد، به تنهایی موجبی برای صدور حکم طلاق نخواهد بود. ثانیاً، زوجه میتواند بابت تأخیر در پرداخت نفقه، مطالبه حقوقی نموده و با ارائه دادخواست، الزام زوج به پرداخت نفقه معوقه را از دادگاه تقاضا نماید. ثالثاً، در صورتی که عدم پرداخت نفقه به صورت مستمر و با سوءنیت زوج صورت پذیرد و موجب ورود ضرر و زیان مادی و معنوی به زوجه گردد، امکان طرح دعوی کیفری با عنوان ترک انفاق نیز متصور خواهد بود. آنچه پاسخ گفتم، در حد کلیات بود، تحلیل دقیق موضوع شما مستلزم گفتگوی طرفینی است، بنابراین شما را از مشاوره(تلفنی و حضوری) با یک وکیل متخصص بی نیاز نمی کند، دقت کنید، دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست.
سلام خیر برای صدور حکم طلاق با استناد به عدم پرداخت نفقه به زوجه ، شرایط خاصی لازم است باید زوج حداقل شش ماه نفقه را پرداخت نکروه باشد و
سلام خیلی تا شش ماه به تاخیر بشود
خیر
خیر
سلام بر شما. در مورد سؤال شما درباره پرداخت نفقه همسر و تأخیر در پرداخت آن، نکات زیر را توجه داشته باشید: 1. تأخیر در پرداخت نفقه اگر نفقه همسرتان را کامل پرداخت کردهاید (ماهی 3500 تومان) اما با تأخیر (مثلاً روز 18 یا 25 ماه)، این موضوع به خودی خود موجب حق طلاق برای همسرتان نیست، مگر اینکه قاضی تشخیص دهد این تأخیرها به حدی است که عسر و حرج (مشقت غیرقابل تحمل) برای همسر ایجاد کرده است. تأخیر گاهبهگاه معمولاً مشکل جدی محسوب نمیشود، اما اگر همیشه با تأخیر پرداخت شود، همسرتان میتواند با مراجعه به دادگاه ادعا کند که شما به تعهدات خود عمل نکردهاید و ممکن است دادگاه او را محق به درخواست طلاق بداند. 2. حق طلاق برای زن به دلیل عدم پرداخت نفقه اگر مرد به طور کلی از پرداخت نفقه امتناع کند، زن میتواند با مراجعه به دادگاه درخواست طلاق دهد و حتی ممکن است مرد به جزای نقدی یا حبس محکوم شود. اما در مورد شما، چون نفقه را پرداخت کردهاید (ولو با تأخیر)، همسرتان به طور خودکار حق طلاق ندارد، مگر اینکه بتواند عسر و حرج ناشی از این تأخیرها را در دادگاه ثابت کند. 3. پیشنهاد برای جلوگیری از مشکل سعی کنید نفقه را در زمان مقرر (مثلاً اول هر ماه) پرداخت کنید تا از هرگونه شکایت یا ادعای احتمالی جلوگیری شود. اگر به هر دلیلی تأخیر داشتید، با همسرتان گفتوگو کنید و موضوع را توضیح دهید تا از بروز سوءتفاهم پیشگیری شود. نتیجه: تأخیر گاهبهگاه معمولاً مشکل حقوقی جدی ایجاد نمیکند، اما اگر همیشگی باشد، ممکن است همسرتان بتواند با اثبات عسر و حرج، از دادگاه حق طلاق بگیرد. بهتر است پرداختها را منظم کنید. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، میتوانید با یک وکیل خانواده مشورت کنید. با آرزوی بهترینها برای شما و خانوادهتان.
بستگی به تایید نظر کارشناس دارد
نه
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.