درود بر پرسشگر ارجمند، با توجه به توضیحات ارائه شده، توقیف ملک پدری صرفا به دلیل مطالبه مهریه توسط عروس و به میزان سهم الارث برادرتان صورت گرفته است. امکان تفکیک ملک و صدور سند برای هر یک از ورثه به نسبت سهمشان وجود دارد، درخواست تفکیک و یا افراز ملک و صدور اسناد انفرادی نیازمند طرح دعوای تقسیم ترکه در دادگاه صالحه است و همچنین از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک نیز امکان پذیر است زیرا تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث یا شرکا است . موافقت مادر بزرگوارتان و وکالت ایشان به مادرتان تاثیرگذار خواهد بود اما در صورت فوت ایشان، اخذ رضایت از عمههایتان الزامی نیست البته مفاد قرارداد حائز اهمیت است و روش انتقال الناس مسلطون علی اموالهم هرکس میتواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص . ..
سلام بله شما میبایست ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا ورثه تعیین گردد و سپس دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
بله بعد از انحصار وراثت باید دادخواست تقسیم ترکه بدهید
سلام ابتدا انحصار وراثت انجام دهید. سپس دادخواست تقسیم ترکه بدهید تا سهم هر یک از وراث مشخص شود. بعد از مشخص شدن سهم برادر شما، بقیه وراث می توانند هر اقدامی نسبت به سهم خود انجام دهند.
نیاز به اثبات هبه است و الا کل ملک با مزایده و سهم برادر توقیف میشود
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.