سلام هیچ کس
با درود ، مهریه به عهده زوج است و پس از فوت شوهر، وراث او موظف به پرداخت آن نیستند مگر اینکه مالی از او باقی مانده باشد. در صورتی که پدرتان هیچ مالی از خود به جا نگذاشتهاست، ورثه نمیتوانند موظف به پرداخت مهریه همسر دوم باشند. لذا، اگر وراث همسر دوم هنوز اثری از دارایی پدر شما نیافتهاند، به احتمال زیاد موفق به وصول مهریه نخواهند شد.
درود بر شما کاربر گرامی. در صورتی که پدر شما هیچ مالی از خود به ارث نگذاشته باشند و به عبارت حقوقی آن ترکه ای نداشته باشند، وراث ایشان (یعنی شما و سایر خواهر و برادران تان و دیگر ورثه) هیچ وظیفه قانونی و شرعی جهت پرداخت بدهی های مورث خود (یعنی پدر شما) را ندارند. بنابراین جای نگرانی نیست. دادگاه هم در حکم خود خواهد نوشت از محل ترکه وصول شود. بنابراین در مرحله اجرای حکم، موضوع منتفی و غیرقابل اجرا میشود. به طریق اولی هم اگر از طریق اجراییه ثبتی اقدام نموده باشند فقط میتوانند اموالی که دارای سند رسمی به نام پدر شما بوده را توقیف نمایند لذا وقتی مالی وجود ندارد قضیه منتفی میشود. به طور کلی این را بدانید که ورثه متوفی از محل دارایی خود، موظف به پرداخت بدهیهای مورث شان نیستند و طلبکاران تنها از محل ترکه بدهکار فوت شده میتواند طالب خود را وصول نمایند. موفق باشید.
سلام از ماترک متوفی اخذ خواهد شد طبق قانون ورثه در صورت قبول ماترک و به میزان ماترک مسئولیت پرداخت بدهی های مورث را خواهند داشت
چنانچه ورثه پدرتان که شماها باشید مالی به عنوان ماترک وصول ننموده باشید ضمانی در بازپرداخت بدهی ایشان ندارید البته لازم است مستحضر باشید که پدرتان مالکیت ما فی الذمه بر 25 عدد سکه را دارد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.