مشاوره حقوقی رایگان - زود سند قطعی با وکالت

"بسمه تعالی"
باسلام، من سه سال پیش یک دستگاه وانت نیسان مدل 1388گرفتم و 90 درصد پولو به خریدار دادم مابقیشم موند، موقعی که سند به نام زد پولشو بدم، ولی شرایط جوری پیش اومد که نتوستم بدم، حالا که دنبال طرف میگردم فهمیده پلاک ماشین به اسم یه نفره دیگس و ایشون رو پیدا کردم و وکالتی به اسم من زد ماشینو، حالا میخوام سند قطعی بزنم اون طرف که برگ سبز خودرو به نامش هستش رو پیدا نمیکم
حالا موندم چیکار کنم، میخوام ماشینمو بفروشم نمیتونم و به پولش احتیاج دارم، لطفا راهنمایی کنین
ممنون.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام میتونی توی دادگاه حقوقی محل سکونت خودتون دادخواست الزام به انتقال بدی با قید مجهول المکان بودن خوانده یا بقول شما صاحب پلاک