مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی خودرو

با عرض سلام.من یک خودرو خریدم وتمام مبلغ رو به فروشنده واریز کردم.وهنوز تاریخ وکالتم تمام نشده و دو هفته دیگر وقت دارم.ماشین رو تعویض پلاک کردم والان برگ سبز به نامم شده.اگر بخواهم سند قطعی هم به نام خودم تتظیم کنم با همان وکالت نامه امکان پذیر هست.؟لطفا راهنمایی کنید.در ضمن سند کمپانی خودرو مفقود است.با این وجود ایا سند قطعی تنظیم میشود یا خیر.البته شخص محضر دار موقع خرید خودرو گفتن سند کمپانی مهم نیست چون خودرو دست دوم است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با وکالت تعویض پلاک ممکن نیست.
در حال حاضر برگ سبز سند رسمی محسوب می شود و نیازی به تنظیم سند در دفترخانه نیست.