مشاوره حقوقی رایگان - با عرض سلام‌خدمت وکلای عزیز بعد سازش در کلانتری به دستورقاضی کشیک میشه پیگیری کرد پرونده رو از نو

با عرض سلام‌ خدمت وکلای عزیز در تاریخ 5 تیر 99 یه موضوع درگیری داشتیم ماشین ما رو با مدارک برد خیانت در امانت و بعد از 7روز رفتیم ارش بخوایم ماشینو پس بده فرار کرد و با ماشین در ماشین ما باز بود و ماشین 206 خودش و پارس مارو خراب کرد تعقیب و گریز کردیم تا ایستاد بعد درگیر شدیم و چاقو خوردیم و با چاقو خود زنی کرد ولی زخمی نشد و به پاسگاه رفتیم و بعد سازش کردیم و از پاسگاه خارج شدیم گزارش کلانتری هم همینو نوشته الا باز شکایت کرده ایا بعد از سازش تو کلانتری که به حکم قاضی کشیک بوده یا سازش یا بازداشت امکان پیگیری و شکایت جدید وجود دارد یا مختومس اون باز شکایت کرده با نامه سازش پرونده در دادگاه مختموس یا باید جزا بدیم با تشکر از وکلای عزیز و خسته نباشید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بستگی دارد که ایشان بطور کامل گذشت کرده اند یا به چه صورت سازش شده باشد. باگذشت مجدد قابل پیگیری نیست