مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پس از سازش در کلانتری

با سلام. اینجانب با شخصی درگیری فیزیکی و دعوا داشتم که از ناحیه صورت خودم مجروح شدم و طرف مقابلم دچار شکستگی انگشت شد. پس از اعلام 110و گزارش مامورین در کلانتری با همدیگر سازش و گذشت نسبت به همدیگر نمودیم. با توجه به صرف‌ نظر از شکایت و سازش کتبی یکی از طرفین میتواند بعد از 24 ساعت مجدد به خاطر همان درگیری که سازش و صرف نظر از شکایت در کلانتری را داده مجددا شاکی شود؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام خیر پس از رضایت در دعاوی کیفری مجددا از همان بابت شکایت مسموع نیست