مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت مدیریت ساختمان

با سلام خدمت شما
بنده به همراه خانواده در برجی زندگی می کنیم، که یکی از مدیران ساختمان زمانی که خودش مدیر نبوده 2 سال شارژ پرداخت نکرده.
الان به خاطر دشمنی با پدر بنده، اظهارنامه عدم پرداخت شارژ را جلوی در ورودی و در برد ساختمان نصب کرده. فقط برای شخص پدر بنده و آن
هم با ماژیک قرمز نام و فامیل ما را یادداشت کرده ( البته ما شارژ را پرداخت میکنیم، اما اعلام نمیکنیم چون صحبتی با این متخلفان نداریم. )
زمانی که مسافرت بودیم تلوزیون ما را قطع کرده شب عید سال نو هم همین کار را انجام داده بود.
حدود 5 نفر روی پله های درب ورودی جلو و پشت ساختمان می نشینند و به متلک اندازی و توهین کردن می پردازند.
دو بهم زنی و تهمت زدن و توهین کردن جزء کارهای عادی روزانه آن ها محسوب می شود.
به طوریکه کسبه محل بنده را صدا میزنند و میگویند که مدیر ساختمان شما به این جا می آید و در مورد دزدی های شما می گوید و از این مثال ها بسیار است.
آیا زدن اظهارنامه روی در و دیوار ساختمان برای دریافت شارژ اونم به این نحو منطقی است؟